• ʻaoʻao_banner
  • ʻaoʻao_banner

nūhou

1. Hōʻoluʻolu makahiki a puni

He thermostatic maoli ka ʻili hipa, e hoʻololi ana i ka wela o kou kino e hoʻoluʻolu i nā wāwae—ʻaʻohe o ke kau.I loko o nā kāma'a ili hipa, noho mālie kou mau wāwae i nā mahina kau wela a me ka mahana wela i ka ho'oilo.

2. Antibacterial a me Hypoallergenic

E haʻi aku i ka ʻala o ka wāwae: aia ka lanolin i loko o ka ʻili hipa, he mea antibacterial maoli a mālama i kou mau wāwae i kēlā me kēia hola.Hoʻokuʻu aku ka ʻili hipa i nā mite lepo a me ka pulupulu, e lilo ia i mea koho maikaʻi loa no ka poʻe me nā maʻi allergies.

3. Hoʻomaʻamaʻa wai

Hiki i nā kāma'a kāma'a i ho'opa'a 'ia me nā mea synthetic hiki ke ho'ohuhū i nā wāwae, akā 'o ka 'ili hipa ka 'oko'a.Hoʻopili maoli ia i ka makū, mālama i kou mau wāwae me ka maloʻo maloʻo.

4. ʻOi aku ka palupalu

I ke kakahiaka a i ka pō, ʻaʻohe mea e ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻoheheʻe ʻana i kou mau wāwae i loko o nā kāmaʻa ʻili hipa palupalu maoli.ʻO ka hapa maikaʻi loa?Mālama ʻo Sheepskin i kona loft nani me kēlā me kēia ʻanuʻu.

5. Paʻa loa

Aia i loko o laila nā ʻili hipa no ka lōʻihi.ʻAʻole like me nā ʻili faux a me nā fibers i hana ʻia e ke kanaka me nā manaʻolana ola pōkole, hiki i ka ʻili hipa ke kū i ka ʻaʻahu paʻakikī.I ka manawa e ʻike ai ʻoe i kēlā mau kāmaʻa ʻili hipa kūpono, e hauʻoli ʻoe iā lākou no nā makahiki e hiki mai ana.


Ka manawa hoʻouna: Sep-02-2021