• ʻaoʻao_banner
  • ʻaoʻao_banner

nūhou

Ua ʻike mākou a pau i ka huluhulu ʻāhuʻu a ʻoluʻolu ʻole mai ka huluhulu o ke kupuna wahine, ʻeā?Me ka hoʻomaopopo ʻana, hiki i kēia mau ʻike ke hopohopo i kekahi e pili ana i nā lole hulu hipa ʻē aʻe."Kamaa huluhulu? Akā, ʻaʻole oʻu makemake i nā wāwae ʻeha!"

ʻO ka mea pōmaikaʻi, ʻaʻole pono ʻoe e hopohopo e pili ana i ka ʻeha a me ka hōʻoluʻolu ʻole me ka hulu hipa a pau!Inā loaʻa iā ʻoe kahi ʻike leʻaleʻa me nā mea hulu hipa, a laila ma muli paha ke ʻano o ka hulu hipa ponoʻī - he nui nā ʻano huluhulu i hoʻohana ʻia no ka lole.

Nui nā mea hana e hoʻohana i ka hulu hipa maʻalahi e hōʻemi i ke kumukūʻai huahana.Eia nō naʻe, hiki i ka hulu hipa ʻoi aku ke kumu kūʻai aku me nā fiber ʻoi aku ka mānoanoa e hiki ke hoʻomake i ka ʻili - e hōʻoluʻolu loa i ka huahana ke ʻaʻahu.

No laila, inā ua ʻike ʻoe i ka ʻeha a me ka ʻoluʻolu ʻole i loko o nā kāmaʻa me nā pūkini ʻole, a laila ʻaʻole ʻoe e ʻaʻahu nei i ka ʻili hipa.ʻAʻole like me nā hulu hipa ʻē aʻe a me nā mea synthetic, ʻaʻole ʻeha iki ka huluhulu merino – ʻo ia ka mea palupalu loa o nā hulu hipa a pau.

No laila, he aha ke ʻano o ka hulu hipa Merino a pehea e pōmaikaʻi ai ʻoe?E kūkākūkā mua kākou i ke kumu o ka makaʻu o kekahi hulu hipa.

No ke aha ka huluhulu e ʻeha ai?

E like me kā mākou i ʻōlelo ai, ʻo ka mea nui loa ke ʻano o ka hulu hipa i hoʻohana ʻia. ʻO kā mākou hui āpau a me nā kāmaʻa i hana ʻia i ka huluhulu kiʻekiʻe e pale i nā wāwae ʻeha!

ʻOiai hiki iā ʻoe ke mālama i kekahi mau kālā i ke kūʻai ʻana i nā huahana huluhulu synthetic a ʻoi aku ka liʻiliʻi, ʻaʻole paha ʻoe e ʻaʻahu iā lākou ma hope o kekahi manawa.Hiki i kēia mau mea ke hana i kou mau wāwae i ka ʻeha a e hōʻoluʻolu ʻole i nā sneakers.

Hele mai nā mea a pau i ka maikaʻi.

Hiki i ka hulu hipa Merino?

ʻAʻole like me nā hulu hipa ʻē aʻe, maikaʻi loa a lahilahi ka huluhulu Merino.He palupalu a ʻoluʻolu hoʻi ka huluhulu.Aia kekahi mau kumu i ʻokoʻa ai kēia huluhulu mai nā mea ʻē aʻe:

  • Ka lōʻihi o ka fiber
    He maikaʻi loa ka lōʻihi o ka pulupulu Merino.Ke pōkole ke kaula, a inā ʻoi aku ka lōʻihi o ka pulupulu, e hōʻeha ia i ka ʻeha.E ʻānai ka ʻili i ka ʻili.He loloa lōʻihi a palupalu ka huluhulu Merino i ʻoluʻolu e ʻaʻahu.
  • Anawaena fiber.
    He liʻiliʻi loa ke anawaena o ka hulu Merino.Ma muli o kēia anawaena liʻiliʻi, hiki i ka fiber ke kūlou maʻalahi a ʻoi aku ka maʻalahi.Piʻo maʻalahi ka hulu hipa Merino i ka ʻili a ʻaʻole ia e ʻeha.

No ke aha ʻoe e ʻaʻahu ai i nā ʻili hipa maoli?

ʻO nā kāmaʻa i hana ʻia i ka ʻili hipa maoli, ʻoluʻolu loa ia e ʻaʻahu. hulu hipa, e like me nā waiwai antibacterial a me ka pale wai.

Manaʻo mākou e ʻike ʻoe iā lākou he ʻoluʻolu loa e ʻaʻahu, a ʻoiaʻiʻo, ʻaʻohe ʻeha!


Ka manawa kau: Apr-14-2021